44447

Nou

Aditiv reparatie compresie

61 lei

Ați observat cât de obosit sunteți după o săptămână de muncă? Ca și corpurile noastre, componentele motorului se pot uza în timp și pot conduce la o compresie scăzută și la o putere redusă. De aceea am creat Reparatorul pentru compresie Rislone cu Ring Seal. Acest produs reface motoarele uzate, recreează compresia, restabilește puterea pierdută și elimină scurgerile de gaze. Este ca un stimulent pentru sistemul imunitar al mașinii dumneavoastră. Este tehnologia lichidă într-o sticlă.

Reparatorul pentru compresie Rislone cu Ring Seal acționează prin eliberarea inelelor adezive și prin umplerea crăpăturilor și a zgârieturilor de pe pereții cilindrilor, eliminând scurgerile de gaze și pierderea de compresie și reducând frecarea și uzura. De asemenea, nu conține plumb sau alte metale nocive care pot deteriora interiorul motorului sau care pot arde și contamina componentele de emisii și mediul.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să urmați procesul de aplicare rapidă și veți observa rezultate aproape imediate. Rețineți, mașina dumneavoastră este ceea consumă. Administrați-i Rislone.

cod produs: 44447
dozaj: O sticlă tratează 4 - 6 litri de ulei.
dimensiune: 500 mL

Recenzii

Scrie o recenzie

Aditiv reparatie compresie

Aditiv reparatie compresie

  • Reînnoiește motoarele uzate
  • Reface compresia
  • Restabilește puterea pierdută
  • Reduce scurgerile de gaze din motor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie:

Home

Producători

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Produse vizualizate