> PASTA PROFESIONALA DE CUPRU 5IN1 POWER, 500g

Nou

PASTA PROFESIONALA DE CUPRU 5IN1 POWER, 500g

105 lei

  • 5IN1 POWER

Descriere

PASTĂ DE CUPRU 5IN1

Pasta de cupru 5in1 este o pastă specială universală anti-gripare și asamblare, cu proprietăți excelente de lubrifiere. Pasta de cupru 5in1 contine proprietati de deplasare a apei si anti-coroziune, are o aderenta excelenta si lubrifiaza extrem de bine si pentru o perioada indelungata. Deoarece vaselina de cupru 5in1 are o rezistenta excelenta la temperaturi ridicate, conexiunile metalice pot dura mult mai mult.

Datorită compoziției sale atent dezvoltate, pasta de cupru 5 în 1 menține conexiunile filetate normale, chiar și după expunerea prelungită la căldură și influențe atmosferice.

 

Caracteristici

Pasta de cupru 5in1 poate fi utilizată universal
Menține firele de șuruburi în funcțiune
Împiedică galopajul metalic
Efect de dislocare a apei
Previne coroziunea
Previne uzura și ruperea
Aderență excelentă
Pasta de cupru 5în1 oferă o lubrifiere de lungă durată

 

Aplicații

Pasta de cupru 5in1 este extrem de potrivită ca pastă antifricțiune și de asamblare pentru toate piesele și filetele, care sunt tratate în mod normal cu paste care conțin mai mult metal. De exemplu, această pastă este potrivită pentru conexiuni filetate, rulmenți și lagăre de rostogolire și alunecare, lanțuri, margini de montaj, caneluri, piese de frână și scule cu aer comprimat.

Pasta de cupru 5în1 este ideală pentru țevile de eșapament, șuruburile/piulițele colectorului de evacuare, piulițele roților, clemele de fixare a bateriei și brațelor de direcție. Împiedică scârțâitul la frânele cu disc.
Interval de temperatură: -20°C până la + 1700°C

 

Date Tehnice

Culoare : Cupru
Clasa NLGI : 2

 

Instrucțiuni

În primul rând, curățați bine părțile care urmează să fie tratate. Aplicați pasta de cupru 5în1 în strat subțire pe o suprafață, de preferință curată și uscată. Nu amestecați cu alte unsori.

 

Ambalare 500 g

Produs fabricat in Olanda.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

PASTA PROFESIONALA DE CUPRU 5IN1 POWER, 500g

PASTA PROFESIONALA DE CUPRU 5IN1 POWER, 500g

30 alte produse în aceeași categorie: