> ULEI MOTOR RAVENOL HDS 5W-30 1L

Nou

ULEI MOTOR RAVENOL HDS 5W-30 1L

63 lei

  • RAVENOL

RAVENOL HDS 5W-30 este un ulei de motor sintetic, Low SAPS, realizat prin tehnologia CleanSynto®, destinat autoturismelor cu motoare pe motorina, cu sau fara turboalimentare si injectie directa.

RAVENOL HDS 5W-30 este realizat pe baza de aditivi cu un continut redus de cenusa, pentru utilizarea in motoarele diesel ale autoturismelor moderne. Detine caracteristici excelente ale pornirii la rece si reduce emisiile poluante. Acest ulei creste durata de functionare ale DPF si TWC. HTHS- Viscosity >3.5 mPa*s (cP). Dezvoltat pentru economie de combustibil si conservarea energiei pentru motoarele standard EURO VI, EURO V si EURO IV, cu interval de schimb al uleiului normal sau extins (pana la 50.000 km sau 2 ani).

RAVENOL HDS 5W-30 atinge un indice de vascozitate inalt datorita formulei sale cu uleiuri de baza speciale. Comportamentul excelent al pornirii la rece asigura o lubrifiere optima pe intreaga durata a fazei de rulare la rece.

RAVENOL HDS 5W-30 micsoreaza frecarea, uzura si consumul de combustibil.

Potrivit pentru intervale de schimb al uleiului extins, acolo unde producatorul motorului o recomanda.

RAVENOL HDS 5W-30 este un ulei de motor pentru toate autoturismele cu motor pe motorina, cu turboalimentare si DPF (filtru de particule) sau TCW.

Caracteristici

Product Range AUTOTURISME CLEANSTYNTO
Vascozitate 5W-30
Fabrication Fullsintetic
Approvals Renault RN0720, MB 226.51
ACEA C4
Cantitate 1L
Masabruta(kg) 0.95

Recenzii

Scrie o recenzie

ULEI MOTOR RAVENOL HDS 5W-30 1L

ULEI MOTOR RAVENOL HDS 5W-30 1L

30 alte produse în aceeași categorie: