Nou

ADITIV CURATARE INJECTOARE BENZINA

35 lei

  • 5IN1 POWER
  • ADITIVI BENZINA

Indeparteaza blocajele dintr-un singur tratament.

list_checkbox.pngDESFUNDA INJECTOARELE
list_checkbox.pngRESTAUREZA CAPACITATEA MOTORULUI
list_checkbox.pngREDUCE CONSUMUL DE CARBURANT
list_checkbox.pngMENTINE TURATIA LA RELANTI CONSTANTA
list_checkbox.pngPENTRU TOATE MOTOARELE PE BENZINA (CU SAU FARA TURBO)

Problema injectoarelor este carburantul...
Benzina fara plumb contine aditivi, asa numitele alchene, cu proprietati integrate ce inlocuiesc plumbul si protejeaza motorul. In timp ce motorul prospera de pe urma aditivilor, injectoarele sufera enorm din cauza acestora. Avand tolerante de 1-2 microni, orice mica pelicula sau depunere are influienta mare asupra capacitatii de pulverizare a injectoarelor. Pulverizarea benzinei este critica pentru performantele motorului,consumul sau emisiile corecte ale acestuia.

Folosirea regulata a 5in1 Petrol Injection Cleaner ajuta la indepartarea impuritatilor si pastrarea curata a injectoarelor,carburatoarelor,valvelor. indeparteaza depunerile de carbon, resturile de aditivi si apa din sistem. 

5in1 Petrol Injection Cleaner curata si reda puterea maxima a motorului precum si eficienta maxima a sistemului de alimentare. Reduce emisiile de fum alb si zgomotul la pornirea motorului. Pornirea la rece va fi mai usoara.

Instructiuni:
Turnati continutul in rezervorul gol, apoi alimentati cu benzina. Recomandam un flacon pe rezervor, la fiecare plin, pentru rezultatele cele mai bune; sau periodic, o data pe luna. Acest produs nu afecteaza motorul daca este depasita doza recomandata!

325 ml
Made in Holland.

Recenzii

Scrie o recenzie

ADITIV CURATARE INJECTOARE BENZINA

ADITIV CURATARE INJECTOARE BENZINA

30 alte produse în aceeași categorie:

Home

Producători

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Produse vizualizate