40172

Nou

KIT PENTRU REPARAT ECRAN TELEFON MOBIL VISBELLA

34 lei

     Compania Visbella ne prezintă sub forma acestui produs minunat, o idee inovativă, ce vine în întâmpinarea posesorilor de telefonie mobilă ! Suntem surprinși într-un mod plăcut să aflăm că dacă telefoanele noastre ultraperformante dar din păcate sensibile, suferă accidentări în ceea ce privește touch screenul, această problemă poate fi rezolvată foarte ușor folosind VISBELLA DIY TOUCH SCREEN REPAIR KIT!
     Kitul de reparaţii DIY pentru ecrane tactile poate fi folosit la umplerea crăpăturilor sşi fisurilor ecranelor tactile sparte ale telefoanelor şi tabletelor. Adezivul etanşează aceste zone, făcând posibilă glisarea degetului pe suprafaţă şi obţinând acleaşi rezultate ca în starea iniţială . Nu schimbă aspectul fizic al crăpăturilor, doar împiedică deteriorările şi protejează pielea de răniri ulterioare . În cazul în care se întâmplă inevitabilul şi ecranul de sticlă se vasparge din nou, e bine să ai la îndemână un recipient cu adeyiv de reparare pentru ecrane tactile .
     Folosire: Este conceput special pentru a lipi geamul exterior de digitizorul din ansamblul de display al unui smart phone sau al unei tablete. Este compatibil cu toate device-urile cu ecran tactil, cum a r fi iPhone, iPAd, Kindle, Samsung, LG şi alte telefoane şi tablete.
  Kit-ul conţine:
1 x ac de scobit
1 x lavetă de curăţare
1 x bandă adezivă
1 x filme de protecţie
1 x screper
1 x 10 ml soluţie de curăţat
6 x lavete din ţesătură
2 x tampoane cu alcool
1 x lamă de răzuit

Recenzii

Nota 
2020-01-01
Nu recomand

Am achiziționat acest kit pentru reconditionarea unui display huawei p20 pro. Rășină nu s-a întărit, ba mai mult a topit conexiunile ecranului. Am fost nevoit să schimb ecranul, pentru o cotitură în colțul lui datorită acestui kit.

Adaugă comentariu

Scrie o recenzie

KIT PENTRU REPARAT ECRAN TELEFON MOBIL VISBELLA

KIT PENTRU REPARAT ECRAN TELEFON MOBIL VISBELLA

30 alte produse în aceeași categorie:

Home

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate