RP050405

Nou

Scut motor Vw Audi

333 lei


AUDI A4 I B5 1994 - 2001
diesel, cutie manuală, motorizare în patru cilindri


AUDI S4 B5 1994 - 2001
diesel, cutie manuală: TDI, motorizare în patru cilindri


SKODA SUPERB I 2001 - 2008
diesel


VOLKSWAGEN PASSAT B5 1996 - 2005
diesel , cutie manuală, motorizare în patru cilindri


VOLKSWAGEN PASSAT B5 SYNCRO 1996 - 2005
diesel, cutie manuală, motorizare în patru cilindri

Rezaw-Plast a funcționat din 1982. Toate fabricile sunt situate în jurul orașului Varșovia. Experiența pe termen lung în industria prelucrătoare, cele mai noi tehnologii, strategiile de operare relevante, angajamentul deplin și calificările excelente ale angajaților au creat o reputație de renume a brandului Rezaw-Plast. Impartasim cu mare încredere și popularitate atât în ​​Europa, cât și pe alte piețe mondiale, livrăm produsele noastre în peste 50 de țări.

Creșterea vânzărilor, împreună cu rezultatele financiare pozitive, permit extinderea sistematică, soluțiile tehnologice avansate ale parcului mașinilor și îmbunătățirea continuă a productivității. Recent, am lucrat la începerea celei de a patra locații a instalației de producție și asamblare. Pe lângă producția actuală, acordăm o atenție deosebită activităților de cercetare și dezvoltare. Echipa noastră lucrează neîntrerupt la următoarele forme de prelucrare a producției. În fiecare lună, introducem cel puțin o duzină de noi modele de produse în gama noastră. Oferta actuală include aproximativ câteva mii de articole dedicate anumitor mașini.

Departamentul de asigurare a calității, având propriul laborator, supraveghează procesele de producție, monitorizează parametrii tehnici ai materialelor aplicate și produsele finale, pentru a garanta coerența cu normele cerute. Rămânem foarte sensibili la feedback-ul nostru de la clienți, toate comentariile despre produsele noastre sunt foarte apreciate. Satisfacția și motivația pentru dezvoltarea ulterioară sunt oferite de succesul și satisfacerea celor mai mulți consumatori.

Vă invităm să colaborați cu noi, vă asigurăm fiabilitatea și responsabilitatea, puteți avea încredere în noi, la fel ca și numărul mare de clienți.

Recenzii

Scrie o recenzie

Scut motor Vw Audi

Scut motor Vw Audi

8D0863822

30 alte produse în aceeași categorie:

Home

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate