Nou

ADITIV MOTOR - STABILIZATOR ULEI

89 lei

  • 5IN1 POWER
  • ADITIVI ULEI

Tratament concentrat ce ofera putere maxima motorului

5in1 Stabilizator de ulei, este conceput pentru a garanta urmatoarele rezultate:

list_checkbox.png PREVINE EMISIILE DE FUM
list_checkbox.png OPRESTE ARDEREA ULEIULUI
list_checkbox.png MARESTE COMPRESIA MOTORULUI
list_checkbox.png ATENUEAZA UZURA MOTORULUI
list_checkbox.png REDUCE ZGOMOTUL PRODUS DE VALVE SI TACHETI
list_checkbox.png CRESTE PRESIUNEA ULEIULUI
list_checkbox.png SCADE CONSUMUL DE ULEI SI CARBURANT

Poate fi folosit la: Autovehicole mari si mici, Barci, Camioane, Tractoare, Autobuze.

5in1 Stabilizator de Ulei, este un produs special conceput pentru a compensa uzura in motoarele si transmisiile vechi si a reduce uzura in motoarele noi. Acest aditiv special formulat asigura si un grad ridicat de lubrifiere . Ajuta mentinerea vascozitatii uleiului la temperaturi ridicate sau conditii extreme de folosire, astfel mareste durata de viata a lubrifiantului cu peste 50%. Stabilizatorul de Ulei 5in1 nu se prelinge de pe suprafata motorului in timpul stationarii astfel prevenind "pornirea uscata" la rece, reducand drastic uzura motorului. Aditivul contine in formula sa si Molybdenum ce ajuta la cresterea compresiei, atasanduse pe peretii uzati ai motorului. Imbunatatind etansarea intre piston, segmenti si cilindru. Detergentii si molybdenum-ul din conpozitie ajuta la curatarea si indepartarea depunerilor de cenusa din camera de ardere inbunatatind combustia motorului. Uleiul de motor simplu, este conceput pentru motroarele NOI, cu un nivel de uzura mic sau inexistent. Odata ce uzura apare in motor, ea creste considerabil, pentru ca uleiul nu face fata sau nu este conceput pentru motoare uzate. Stabilizatorul de Ulei 5in1 este conceput atat pentru motoarele vechi si uzate, imbunatatind compresia cat si pentru moatoarele noi, de ultima generatie, reducand uzura motoroului, imbunatatind lubrifierea intre piesele mobile, scade consumul de ulei si ajuta la etansarea porilor din garnituri. Se amesteca cu toate tipurile de ulei, chiar si cei sintetici, minerali sau ATF.

Mod de utilizare: Incalziti motorul, apoi turnati continutul, in motorul pornit. Pentru performante cat mai bune, recomandam folosirea produsului imediat dupa schimbul de ulei , apoi succesiv dupa fiecare schimb. Daca motorul este foarte uzat, folositi doua flacoane. Compatibil cu toate marcile de ulei pentru autovehicole.

450 ml
Made in Holland.

Recenzii

Nota 
2019-09-14
merita investitia

L-am folosit la un Caravelle din 2002 ! Imediat ce l-am pus in uleiul din motor s-a simtit diferenta , un motor mai silentios si mai puternic ! Recomand !

Nota 
2019-03-10
Foarte ok produsul

L-am folosit la o Corsa din 2001 benzina, motor 1.4 deoarece mi se aprindea becul la ulei! Imediat cum a ajuns in motor s-a stins ! Recomand !

Nota 
2018-11-22
wow

Arata ca mierea de albine :) doar ca nu e de mancare ! Il folosesc la fiecare schimb de ulei !

Nota 
2018-11-16
excelent !

Se simte prezenta aditivului in ulei, masina e mai sprintena, raspunde mai bine la acceleratie. Eu sunt fan al 5in1

Adaugă comentariu

Scrie o recenzie

ADITIV MOTOR - STABILIZATOR ULEI

ADITIV MOTOR - STABILIZATOR ULEI

30 alte produse în aceeași categorie:

Home

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate